» » Yıldız Tilbe Denizli'yi Coşturdu


Kral Pop Radyo'nun medya sponsorluğunda düzenlenen güz konserleri kapsamında Denizli Açık Hava Sahnesi'nde sahne alan Yıldız Tilbe, harika bir konsere imza atı.


Güz Konserleri kapsamında çıkacağı İzmir Açıkhava Sahnesinde çıkacağı konseri hava muhalefeti dolayısıyla 8 Ekim'e ertelenen Yıldız Tilbe, Ege turuna Denizli'den başladı.

Biletleri çok önceden tükenen konserden saatler önce alanı civarında Yıldız Tilbe'yi beklemeye başlayan hayranları, saatler ilerledikçe yoğun bir kalabalığa dönüştü.
Konsere dakikalar kala geldiği konser alanında aracından inerek kendisini bekleyen hayranlarına Hoş geldiniz diyen Yıldız Tilbe, ayağının tozuyla çıktığı sahnede tam anlamıyla iz bıraktı.

" 52 Yaşındayım Ancak 25 Hissediyorum "

Delikanlım şarkısı ile başladığı performansını dillere dolanan şarkıları ile sürdüren başarılı sanatçı, zaman zaman alanı dolduran müzikseverlerle sohbet etti. Bir hayranının ''çok güzelsin Yıldız'' haykırışı üzerine "biliyorum çünkü henüz 25 yaşındayım" yanıtını veren Yıldız Tilbe, sözlerini; "Aslında 52 yaşındayım ancak kendimi 25 yaşında hissediyorum. Bence çokta güzelim. Allah herkesi güzel yaratmış. herkesin kendine has bir güzelliği var." diyerek tamamladı.

İki saate yakın süren konser boyunca ara vermeyerek şarkılarını Denizlili hayranları ile birlikte seslendiren Yıldız Tilbe, müzikal performansının yanı sıra kendine özgü dansları ile de yüzleri güldürüp gönülleri fethetmeyi başardı.

Denizli'de ilk kez konser verdiğini ancak yeniden Denzlililerle buluşmak istediğini dile getiren başarılı sanatçı, sahneden alkışlar eşliğinde indi.Konser sonunda konaklayacağı otele geçmek üzere aracına binen Yıldız Tilbe, hayranlarının yoğun sevgi seli dolayısıyla bir süre etkinlik alanından ayrılamadı. Sevenlerinin yoğun ilgi ve sevgisine kayıtsız kalmayarak binmiş olduğu aracın tavanından coşkulu kalabalığı selamlayan Tilbe, "söz veriyorum yeniden geleceğim diyerek" Denizlilerle vedalaştı.

«
Önceki Yazı
This is the most recent post.
»
Sonraki Yazı
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok: